Saavutettavuusseloste

Saavutettavuus

Tämä saavutettavuusseloste koskee www.ungateatern.fi-verkkopalvelua. Verkkopalvelussa noudatetaan lakia digitaalisten palvelujen tarjoamisesta ja lain vaatimuksia julkisten verkkopalvelujen saavutettavuudesta.

Verkkosivuja uusitaan kesän 2021 aikana. Tutkimme verkkopalveluntarjoajamme kanssa verkkopalvelumme saavutettavuutta. Tarkastuksessa käytämme apuna aluehallintoviraston suosittelemia työkaluja. Saavutettavuusseloste päivitettiin 10.6.2021 ja päivitetään seuraavan kerran 25.10.2021.

Miten saavutettavia sivut ovat?

Tämä verkkopalvelu täyttää suurelta osin saavutettavuuden vaatimuksen. Luettelemme alempana ne toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia.

Huomasitko puutteita verkkopalvelumme saavutettavuudessa?

Ilmoita niistä meille ja teemme parhaamme tilanteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä:
Sähköpostitse: info@ungateatern.fi
Puhelimitse: 09-8620 8200 ma-pe klo 10-16

Sisältö tai toiminnot, jotka eivät vielä ole saavutettavia

  • Olemme arvioineet, että suurin osa verkkopalvelun kuvista toimivat koristeina eivätkä informaationa, näille ei ole tekstivastinetta. Poikkeuksia voi esiintyä.
  • Ohjelmiston esittelyssä sekä kuva että otsikko toimivat molemmat linkkeinä. Linkeillä on sama kohde, mikä voi olla hämmentävää.
  • Kuvaesitysmoduulissa ei ole tekstivastinetta. Moduuli on käytössä pääasiassa mobiilisivustolla ja kuvat ovat koristeita. Poikkeuksia voi esiintyä.

Saavutettavuusvaatimukset eivät koske tiettyjä sisältöjä

  • Video- tai äänitallenteet, jotka on julkaistu ennen 30.6.2020.
  • Joistain vanhemmista videoista puuttuu tekstitys ja kaikista puuttuu kuvailutulkkaus.

Yhteistyökumppanimme

Lippujamme myy lippu.fi. Heidän saavutettavuusselosteensa löytyy täältä.

Saavutettavuuden valvonta

Ota meihin yhteyttä, mikäli huomaat puutteita verkkopalvelumme saavutettavuudessa. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Saavutettavuuden valvonnan yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000