Integritetspolicy

Personuppgifter och kakor (cookies)

När någon besöker vår webbsida sparas en del information om besöket. Kakor (cookies) används för att vi ska kunna analysera och anpassa innehållet på webbsidan så att den ska betjäna våra besöka ännu bättre i framtiden. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter som namn eller e-post adress. Information om besökaren kan heller inte spåras av Unga Teatern.

Webbanalys

På denna webbplats används webbanalysverktyget Google Analytics i syfte att göra webbplatsen bättre.

Sociala medier

På denna webbplats finns en Facebook-pixel installerat som registrerar alla besök. Facebook-pixeln ger oss information om vilka typer av besökare som besöker vår webbsida. Med informationen kan vi bättre anpassa och rikta marknadsföringsåtgärder. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter som namn eller e-post adress. Information om besökaren kan heller inte spåras av Unga Teatern.

Nyhetsbrev

På denna webbplats kan man anmäla sig som prenumerant av Unga Teaterns nyhetsbrev. Ifall besökaren fyller i e-postadressen är den medveten om att teatern kommer att skicka nyheter, erbjudanden och övrig marknadsföring till e-postadressen.